pari pientä kangas löytöä marimekolta

Kävin pikkasen penkomassa marimekkoa kun resoreita etsiskelin mutta nämä lähtivätkin sitten matkaan...

pinkki-ruskea raitaa
Image and video hosting by TinyPic

Tummallaluumunvioletilal pohjalla sinapin keltasia palloja , ihana kuosi josta oli tarjolla aiiivan super ihania käsilaukkuja mutten raaskinut sijoittaa... itseasiasa tämä on "lihapullan" sitteriin sittenkin vielä TAAS uusi päällinen :)
Image and video hosting by TinyPic

Tuon toisen luumunvioletin kankaan kipasin eurokankaasta takapuoleksi sitteriin. Harmi että meidän kamera vääristää niin kovin värejä ( tuo yksivärinen on oikein syvän tumman luumu eikä mikään kirkas violetti ja tuo marimekon markiisi kangas on ihanan ytäkän värinen ) , mutta tuo on IHANA hehkuva kuosi ja sopii minusta ihan superhyvin tähän projektiin :) ja antaa väriä kivasti kodin muuhun sisustukseen ;)

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hei, jos mä lötäsin vaikka huutiksesta Baby Björnin sitterin, niin tekisitkö siihen päällisen? Vaikka joku kiva musta-valkoinen kangas?
Mitäs pyydät sellaisesta työstä?

Elina kirjoitti...

haha, lötäsin eli löytäisin

iolePiole kirjoitti...

Juu teen toki:) Ihan täpinässä tässä juuri kursin meidän "lihapullalle" tuosta pilkullisesta päällistä :)

Tuo on aikkas helppo ja nopska tehdä että hinta ei varmaan päätä huimaa. Laita vaiks mulle sähköpostia vähän tarkemmin millasta kangasta meinasit ni vosin tehdä jonkun ehdotelma version ja jso et tykkää nin laitan sitten vaikka huutikseen kyseisen kappaleen .

Elina kirjoitti...

Jee! S.posti laitettu.