BabyBjörnin sitteriin UUSI päällinen

Törmäsin vajaa viikko sitten tosiasiaan, että BabyBjörn joka valmistaa mielestäni erittäin viehättäviä ja laadukkaita lastentarvikkeita mm. sittereitä jollainen meilläkin on , ei myy lainkan lähes 130,- hintaiseen sitteriin vaihtopäällisiä!

Muutamista liikkeistä asiaa tiedusteltuani jokainen vahvisti että : Kyllä, BabyBjörn ei valmista lainkaan irtoåpäällisiä sittereihinsä, ja se on heidän markkinointipolitiikkaansa, ihmettelivät asiaa itsekin!

Tässä vaiheessa tyytyväinenkin kuluttaja hieman hämmentyy, eikö siis TODELLA tuon hintaluokan lastentarvikkeeseen saisi edes vaikka kallistakin uutta päällistä (?) , vaan pitää ostaa koko systeeemi uusiksi? KYLLÄ näin on ! Minusta tässä on tämän mainion lastentarvikemerkin heikko kohta. Ei ekologisuus ajattelua viety edes tälle asteelle... tuotteella kuitenkin on todella pitkä runkotakuu , mutta ahkerassa käytössä tuotteen kangas osat kuitenkin nukkaantunvat, hiertyvät reikiintyvät ja kuluvat niin minusta olisi luonnollista että asialle olisi tehtävissä jotakin!!

Jokatapauksessa, koska asia ei hämmästelyllä muuttunut ja vauvamme saapuu koska hyvänsä, piti saada uusi päällinen kun originaali oli lainassa ollessaan kulahtanut aikalailla, sillä käyttöhän kuluttaa!!

Tein siis tulevalle pallerollemme sitterinpäällisen ( jota en vielä julkaise jottei uteliaat sukulaiset ja tuttavat saa sukupuolta selville ;) mutta tein myös yhden herkullisen raikkaan yksilön huutikseen myyntiin , sillä oletan että joku toinenkin saattaa kaivata äärettömänhyvään sitteriin uutta päällistä kuten mekin :)
Katselin että huutskastakin saa näitä todella kulahtaneella kankaalla mutta loistavalla uudenveroisella rungollaolevai yksilöitä todella huokeaan hintaan... syy on ilmeisen selvä ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

0 kommenttia: