Kevät hiippistä tytöntylleröille ...

Löysin tätä ihanaa kangasta  lisäää!!! Ihan super mahtavaa sillä tästä on  tehty tilauksesta jo tähän mennessä ainakin 15 takkia , niin ihanaa se on :)

Meidän kamera  ei todella ole huippulaatua mitenkäänpäin :/ Tänään sen taas huomasi kun arpoi  -ilman salamaa vai salaman kanssa- Osa on nyt sitten ilman salamaa ja osa kuvista salaman kanssa sillä salama vääristä  kuosin todellisen värin , mutta sitten taa ilman salamaa otetut ovat aivan tuhruisia...tähän täytyy vielä tulla muutos ;)
Sitten kun olen iso ja rikas iin hankin  ainakin biljoonan maksavan järkkäri kameran kymmenillä hilavitkuttimilla ja sitten otan oikeesit hyviä kuvia :)

muta tässä tämä tämänpäivän hiippis

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Päällinen on siis 100% paksua puuvilla kangasta ja vuori hiekan harmaan ruskeaa fleeceä. Ihanan lämpöistä :)

Laitan tämän suoraan huutikseen mutta tälläisen voikyllä saada tilauksesta .

2 kommenttia:

dee kirjoitti...

Bongasin hiljalleen sun blogisi, aivan vallan ihania vaatteita mitä oot tehny. :) Ompeletko ainoastaan lasten vaatteita?

- Daniela

iolePiole kirjoitti...

Moikka ! Hauskaa että löysit tiesi blogiini :) Tällähetkellä ompelen vain lasten vaatteita... ei taida vielä riittää aikuisten vaatteisiin taito ;) ..ehkä jonain päivänä vielä :) mutta nyt vielä näille palleroisille väsään . toiveissä olisi ehtiä johonkin väliin suunittella aikuisille polvimittaista hiippis takkia , mutta aika näyttää osaanko X)