Keväisiä hiippiksiä MYYNTIIN koossa 92cm

Tänään oli pienempien takkien vuoro. koossa 92cm löytyy 100% puuvillaa vuoresta ja kuoresta :)

Tästä kukallisesta raikkaasta oranssista olenkin tehnyt jo hieman viileämmille säille takin, josta löytyy kuvakin taaksepäin selaamalla. Tämä hiippis on nyt kuitenkin kevään kesän ja syksyn takki ensisijaisesti. Kaksinkertainen puuvilla pitää kivasti tuulen loitolla. Viileämmillä säillä vaikka fleece puseron kanssa, kesällä tuulisena päivänä blokkaa tuulta ihanasti vaikka t-paidan kanssa .

Puuvilla on aivan ihana ihoa vasten pelkälleenkin ( mutta kukapa nakuna takkiin pukeutuisi ;)

Tämä yksilö on nepparillinen, takin sisäpuolelle on piilotettu nappilista ettei kuvio rikkoontuisi. Tämä nepitystyyli on tainnut tulla jäädäkseen, minusta tämä sopii hiippiksen "henkeen" ehkä paremmin, kuin perinteinen nappilista ... ainakin tässä kuosissa :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tässä piilotettua nappilistaa lähempää

Image and video hosting by TinyPic



Sittempä tässä olisi vielä toinen versio. Tämä ihana pallokuosi on säilynyt kangas varastossa sillä olin päättänyt tehdä tästä omalle pojalle tämän kevään takin, mutta kappas kun lapsethan kasvavat niin eihän tuo säästetty pala enää riittänytkään tarpeeksi isoon takkiin. Tarkoituksena oli rikkoa symmetriaa, sillä olen huomannut asettelevani kuvioita tieyllä tavalla aina kovin symmetrisesti jso se vaan on mahdollista. Nyt siis pyrin siitä pois :) Ja onnistui tosi kivasti.

Tämäkin on täysin puuvillaa , edessä tummanvihreä vetoketju.
Tämä on siis ainokainen vetoketjullinen tästä kuosista ( se toinen oli nepparillinen :)

Image and video hosting by TinyPic

Vuori on ihanan raikas vihreä.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Illalla surisuttelu jatkuu vielä ... javascript:void(0)

HUOMIO! Jos olet kiinnostunut jostakin takista kannattaa tilata mahdollisimman pian sillä kevät on hieman kiireisempää TAKKI aikaa kuten arvata saattaa :) Laitan illalla vielä kuvaa kangasvalikoimastani tällähetkellä

0 kommenttia: