Retrompaa Baby Björniin

Baby Björn sitteriin päällinen Marimekon paksusta puuvillasatiinista. ihan super kivan tuntuinen ihoa vasten ( kiva materiaali muuten myös ommella!)

Laitoin sivuille nepparikiinnityksen jotta pikkaraista vauvaa on sitten helpompi puljailla ees-sun-taas ja pari säätövara nepparia kyytipojaksi kun pallero kasvaa ja tahtoo pompputella itse :)




3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Eksyin sun blogiin ihan sattumalta ja ihailin kauniita hiippistakkeja. Sydän suli!
Oon miettinyt meidän jätkälle jonkinlaista pukua, jonka voisi vetäistä nopeasti sisävaatteiden (bodyn+kollarihousujen) päälle, kun ilma on tuulinen tai kylmenee tästä himpun verran. Osaisitkohan/pystyisitköhän/haluaisitkohan pykätä pari pukua tuolla hiippistakki menetelmällä - se vaan, että siinä olis jalat mukana? Pojalle menee tällä hetkellä justhajust 50cm eli sellanen 56cm ja 60cm voisivat olla hyviä kokoja...

Anonyymi kirjoitti...

heippa.meillä sama ongelma sitteri kankaan kanssa. En kestä tota mun vanhaa. Myytkö näitä sitterikankaita??en haluis mitää retroa vaan ihan yksivärisen???mitä pyydät jos tekisit?
yst trev nina nikkola vaasasta
nina.nikkola@pp.inet.fi

iolePiole kirjoitti...

Uskoisin että onnistuu tehdä tuollainen hiippahupullinen haalarisysteemi. Laita mulla veikka sähköpostia iole.koskela@hotmail.com niin funtsataan tarkemmin millinen olisi kiva :)

Iole