Hän surissut on jälleen

Tälläisen surrailin tuossa päiväuniaikaan eilen. KAIKKI jotka on meillä käyneet ja tämän nähneet on tykänneet ihan TOSI paljon :) Minustain tämä on kyllä ihan ihana ja tosi erikoinen. Tein kerran tästä tilaustakin ja koska tää oli vaan niin hurmaava kuosi, piti vähän kipaista tätä kangasta lisää :)

Eli siis BabyBjörniin päällinen kinteällä "turvapuomilla".

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

Dorit kirjoitti...

Jos meille vielä joskus olisi tulossa vauva, niin tilaisin sulta satavarmaan tällaisen päällisen. Mutkun ei kyllä ole.. :)

Todella kivan näköinen toi kangas myös sitterissä!

Sun tekemä takki pääsi myös mun nettisivuille! (doritsalutskij.fi)

Anniina ★ kirjoitti...

Tosi hieno! Meillä itseasiassa on tuollainen sitteri, tällä hetkellä tosin kaapissa odottamassa mahdollista toista lasta tulevaksi joskus... Siinä on nyt ihan kamalan ruma päällinen, voisko sulta tilata vielä yhden tämmösen? :) Saa kyllä olla eri kuosiakin jos sulla ei tuota enää ole, mikä tahansa on kauniimpi kuin se alkuperäinen!

iolePiole kirjoitti...

Juu tokihan minä surisen jos ei päällisellä ihan tulipalo kiirettä ole :)

Anniina ★ kirjoitti...

Mahtavaa, kiitos! :) Eikä tosiaan oo juu tulipalokiirettä, esikoinen ei enää sitteriä käytä eikä toisesta lapsesta ole vielä tietoakaan :) Joten take your time! Jos vaikka ilmuuttelet s.postitse kun oisit valmis, niin pistän rahat tulemaan. Kiitos vielä tosi paljon!

Ja se osoite siis on adalmiina.helmi(at)gmail.com.