HATTU KOKEILU

Monesti on kesä hattuja / lippiksiä / lierihattuja kyselty ja päätin nyt ottaa ihan asiakseni kokeilla erilaisia hattumalleja omella . Tässä siis lippa hattu joka on ensimmäinen laatuaan ever ja luonnollisesti oma poika joutui ompelevan äidin uhriksi ;)
Onneksi Oka tykkäsi hatusta ja päätti laittaa sen hiekkikselle päähään niin sain sitten räpsyn... uskokaa tai älkää , edellinen itsepiirtämäni hattu...siitä tuli vähintäänkin painokelvoton ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Luonnollisesti muutama protyyppi hattu täyty vielä tehdä jotta uskalla hyväksi havaita ja luvata hattuloisen , muta istuu se ainakin päähän :) Takapuolella on kuminauha vuoren jakuoren välissä joten menee vähän pienempäänkin kuulaan ja jää hieman kasvun varaa. Okalle tein 52cm hatun.

5 kommenttia:

Dorit kirjoitti...

Uuu, toihan on jo tosi hieno! Mahtaiskohan saada sellaista koekappaletta tehtyä, joka ois ehkä pikkusen "lökömpi" ja väljempi, jossa ois vähän isompi lippa? Mut siis upeehan toi ensimmäinen versiokin on!

Kiitos muuten iiiihanasta tunikamekosta, se tuli tänään postiluukusta. Takkeja pukkaa varmaan huomenna.. :) Jee!

iolePiole kirjoitti...

Juuu yritän hioa juuri vähän lötkömpään tuota mallia X))) Saattaa viedä hetken X)))

Elina kirjoitti...

Mäkin haluan hatun! Tai siis Milena haluaa. Kerro heti, kun olet valmis niitä tehtailemaan.

Elina kirjoitti...

Niin ja tytölle vois sopia tuollainen tiukempikin malli. Eli meille kelpaisi tuolla tyylilläkin tehty. Sulla taitaa vaan olla vähän ompelukoneongelmia nyt...? Se on varmaan ylikuumentunut, kun töitä on tainnut riittää viime aikoina. :)

iolePiole kirjoitti...

Hihii, ongelmista selvitty (okei , ei ollut HIHII yhtään viimeyönä kun tuli totaali ERROR X) :) Juu oi olla että pikkuhiljaa pitää alkaa katselemaan hieman järeämpiä vehkeitä ja vara ompelukonekin olisi aika kova juttu, ettei pääse käymään niinkun tänään, että pulassa oltiin kun piti saada ÄKKIÄ lähtemään juttunen maailmalle X) Mutta siis vaikeuksien kautta voitoon :)