Lähemmin väkerryksiäni

Tästä tuli jotenkin tosi  (hyvällätavalla) huomiotaherättävä ... tai no siis minun huomioni se ainakin herättää...pöllöt on sen verran tuikeana tuossa oksallaan :)  Kooltaan tämä on 104 cm , näitä sain aikaiseksi kaksikappaletta (toki hieman erilaiset kuitenkin) yhteensä siitä kankaasta jota minulla oli jäljellä. Tunikassa on puolivuori ja puolivuorenkangas on uutta kyllä, mutta siis kangas menneestä ajasta, itseasiassa tämä on kangaslöytö mumman kätköistä ja hankittu noin 70-80-luvun vaihteessa ...

Image and video hosting by TinyPic

takapuoli on tämän näköinen

Image and video hosting by TinyPic

Tein myös toisen samasta kankaasta 98cm koossa  , siitä tuli tälläinen
Image and video hosting by TinyPic

Ja koska retro on IN  ja  itse tykkään sellaista tehdä niin sormet saivat aikaan tämän 104 cm täyspitkällä puuvilla vuorella olevan tunikamekkosen .
Image and video hosting by TinyPic
Kaikissa näissä ompeluskissani on oma käsityömerkkini  joka kantaa samaa nimeä kuin blogini :)

Ja vielä masikkatunikakin (104cm) piti saada aikaiseksi  sekä muutama pupu ja siili tunika  . Puput ja siilit ovat jo paketissa ja lähteneet kohti  uusia kotejaa mutta tämä on vielä kuvattavana ja meossa huuto.nettiin (ellei joku sitä nappasta ehdi ennen sitä :)
Image and video hosting by TinyPic
Malli siis  kaikissa tunikoissa sama (toki jotain  toisenlaista voin yrittää jos jollain sattuu kiva kaava olemaan takataskussa ;) , sillä se on monen pienen tytön hyväksi "koeajama"ja varsin kivanmallinen ommellakin .

Jaaha mutta jos sitä lähtisi ompelemaan takkia :) Kuvaa pukkaa heti sitämukaa kun valmista saadaan aikaiseksi!!

0 kommenttia: