Sormet on pitkään syyhynneetä ommella tästä Pikkukiisken suunittelemasta Hu huu velourista jotain meidän ipanoille ja nyt ehdin vihdoin kiiruusti väliin . Iljalle tein 86 cm haalaripökät joita meinaan surista hälle enempikin , kiva kun ei jää selkä paljaaksi missään vaiheessa :)



Leikitään sellaista leikkiä ettei kukaan huomaa ettei neppareita ole vielä olalla , sillä mulla tuli täydellinen tenkkapoo noiden kanssa, KAM nepit onkin liian lyhyt"vartisia" jotta onnistus iskee noihin ja sitten taas perinteiset rengasnepit on ihan toivottomat saada kiinni...nyt mietinkin niksiä ( SAA AVITTAA JOS ON KIKKA TAKATASKUSSA) tai neppariveihtista koska nepit ehdottomasti tahon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot pöksyt! Saako udella miten ratkaisit tuon neppiongelman? Joskus itselläkin ollut sama ja muistelen että jäi jotenkin kesken koko housu tuon takia. Jollain olen nähnyt tarraa, mutta onks sekään nyt sitten kiva.
Vinkit otetaan täälläkin siis vastaan.

iolePiole kirjoitti...

Nooh siis totuus on SE että kokeilin kaikkia neppejä ja systeemeitä, lopputulos on julkaisukelvoton, harkitsenettä pätkäsen housuiksi nuohaalarit :( MUTTA tästä oppineena jatkossa teen joko puolivuoren niin saa nätin jäljen tai sitten leikkaan suosiolla semmosen pyöristetyn reunasta ja isken yhdellä nepillä kiinni ja takapuolelle jotain vahvikekangasta ja väliin liimaharsoa, sillä se pelittäs varmaan näteimmin ... melkein kyllä itketti kun sössin tuonihanan haalarin niin kurjaksi :/ Vinkkaa jos keksit jonkun loistoidean :)