Follow by Email

Nyt saa kesälomailu päättyä :)

Kohta on mennyt aika piiiitkä aika kun olen viimeeksi ommellut yhtään mitään. Ollaan juhlittu oman poijaan 3-vuotis synttäreitä ja saatiin sitten päähämme "vaihtaa sohvaa" mikä tarkoitti todellisuudessa kokonaista alakerran remontointia ;) Maalia tasoa stereoita sohvaa ( valtavan kokosta) sun muuta piti sitten päivittää , sillä huomattiin että meidän koti ei ehkä ollutkaan tarkoitettu kahden lapsen ja kahden aikuisen asuttavaksi X)))

Nyt tuntuu että alkaa olla kaikki reilassa vauvantuloa varten ja onhan tässä vielä tehokasta "peliaikaa" jäljellä melkein kuusiviikkoa laskettuunaikaan :)

Yöllä ei KOSKAAN pitäisi mennä surfaamaan mihinkään kangasvalmistajien sivuille. Tilasin Finnlaysonilta ihania kankaita muutaman mm sellanen ihana muumiaiheinen tulossa josta kursin sitten kasaan pari takkiloista :) Laittelen kuvaaknhan kankaat saapuvat !! Pari uutta retroväristä takkikangasta sain vihdoin käsiini , niitä työstän heti huomenna :)

Nyt ajauksena olisi saada syksylle juttuset valmiiksi että sitten muutaman viikonpäästä voi keskittyä hetken taas ihan vauvailuun ja vauva-arjen opettelemiseen :)
APUA ne on niin pieniä että miten sitä taas osaakaan sitten ;)

0 kommenttia: