74cm tunikamekko Marimekon kuosista

Marimekon joustotrikoosta ihanan kevyt tunika/ mekko 74cm puolivuorella . Puolivuori on perus puuvillakangasta kivan kirpakkaan limenä ja aika moni varmaan tunnistaa tämän Marimekon kuosin :)


Image and video hosting by TinyPic
'
Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

heidi.vuorimaa@wippies.com kirjoitti...

Oi miten ihana!!!
Itse olin etsiskelemässä jo "hieman" hyvissä ajoin tyttärelleni ristiäisvaatetta tulevan pikkusisaruksensa ristiäisiin, jotka tulevat olemaan varmaankin juuri ennen joulua :D! Pitäähän sitä joku tekosyy olla hankkia lapselle ihania vaatteita!
Neiti on nyt n. 2cm joten kuvittelisin, että tuolloin joko on 86/92cm. Olisiko tätä ihanuutta mahdollista saada tuossa koossa? Tai olisiko sinulla jotain muuta, ehkäpä syvän sinistä kangasta, meidän neitosella kun on siniset silmät? Ja juu, huomasin vasta kirjottamisen aloitettuani, että olisi pitänyt ilmeisesti laittaa s-postia, mutta menkööt nyt tänne, kun tuota mekkoa kehuin alussa :).

Muutenkin tekemäsi vaatteet ovat kerrassaan ihastuttavia, blogisi menee välittömästi suosikeihini!

iolePiole kirjoitti...

Moikka moi hauskaa että olet löytänyt blogini :) Uskon että saan suurennettua tuota kaavaa kyllä 86 tai 92 kokoonkin :) Valitettavasti nyt ei taida olla mitään sinisiä kankaita , mutta tuollainen harmaa musta onnistuu kyllä :) Laita mulel vaikka sähköpostia :)