Kohta se alkaa .... 2013!

Iole Pioleineen toivottaa kaikille teille ihanille mahtavaa ja rakkaudentäyteistä tulevaa vuotta 2013 <3

Marimekkoa Baby Björniin

Koska sitterikin voi olla sisustuselementti kodissa , miksi sitä ei sitten samantien valitsisi juuri senvärisenä kuin se kodin muuhun sisustukseen stemmaa ;) Tämä yksilö on Vuokko Eskolin - Nurmesniemen 1958 suunnittelema kuosi "Pirput Parput" Ihana katseenvangitsija <3

122cm mustavalkoinen Soopy

Mustavalkoista Snoopya 122cm koossa. 18.-

VALMIIT VAILLA KOTIA!!!

Paljon on kyselty mitä on valmiina vailla kotia niin tästedespäin lisäilen tään tunnisteen alle valmiita ompeluksia :) 122cm Jellona interlockista oleva pitkähihainen tummanruskealla pääntie kanttauksella. Lähtee uuteen kotiin 22,- Ompelusteni kankaat ovat aina esipestyt, eli voi pukea suoraan päälle eivätkä kutistu enään ensimmäisessä pesussa!!!

Arvonnan voittajalle !!!

Arvonnan voittajalle tai oikeastaan voittajan poikaselle lähtee 92cm Jellona paita . Toivottvasti sopii pikkujäbälle ja on mieleinen :)

JOULULAHJOISTA ASIAA !!!

Jos on vielä joku joka haaveilee saavansa pukinkonttiin iolePiolea niin kannattaa toimia nyt heti sillä ehtii ehkä vielä jotain saada konttiin :)Koitan saada kaikki kankaat kuluteltua loppuun tässä joten melkeimpä materiaalikuluilla lähteepi!!! Vastailen sähköpostiin heti kun ehdin kersoilta varastamaan hetken aikaa ja sitten yöaikaan toteutan sen minkä ehdin :) Olemassaolevista materiaaleista ainakin saa vielä aikaan jotakin niitä voi kysellä sähköpostitse iole.koskela@hotmail.com

ARVONNASTA VOITTI ...

No käskin niiden ( ipanoiden siis ) valita arvontakulho/ astia... lopputulos oli karvalakki. ei huono, miten itselle ei tullut mieleenkään . Sitten isäntä otti ja istahti maatalonsa katolle, otti lippulapuilla varustetun karvareuhkan polvellen ja vatkasi niin pirusti ... Jonkajälkeen onnetar suosi : Onnea voittajalle <3 Postaan jossainkohtaa mitä se voittaja sitten oikein tahtoi :) P.S. Ei se ole oikeaa turkista ... niille me sanottas NOU NOU!!! ( ihan vaan kun joku kumminkin kysyy ;)

Pienet ja isot päät lämpimiksi !!!

Nämä ovat menossa kuka mihinkin suuntaan mutta jos on nopea ja kangasta on jäljellä niin saattaa saada vielä oman vastaavan yksilön :)

HEI SITÄ ARVONTAA!!!!

Vuosipäivä paukkui EILEN!( nolo minä kun unohdin). Jei! Eli nyt sitten arvotaan .... Hep!- kommentti riittää ja ehkä joku nimimerkki tai ihan oma ni mi jos on Anonyymi ja voisi vaikka vinkata mitä tahtoisi voittaa, eli housut paita tai pipo tms :) Leikitään sellaista leikkiä että vaikkapa tämän viikon sunnuntaina (25.11 )sitten voittaja ratkeaa klo 22.00 . Onnekkain voittakoon !!! ;) P.S. Korruptio kuriin !!! Koska viimeeksi poikia yritettiin lahjoa arpajaisvoiton manipulointiin useammaltakin taholta niin tälläkertaa onnettarena toimii sitten lahjomaton Ilja 2-vuotta joka ei vielä ymmärrä että lahuksen vastaanottamiseneteen pitää tehdäkin jotain eikä ymmärrä hyötysuhteita yhtä terävästi kuin veljensä ;)

Vähän sitä sun tätä ...

Sydänlukko trikoosta itselleni tein S- koon hihattoman topin . Pääntien ja kädentiet on kantattu mustalla elastaanitrikoolla . Tosi kiva ja siksi siin näin pöljä kuva kun en ole paljon kaapissa seisottanut , suoraa pesusta aina päälle :) Uusi lemppari tuli . Tämä kuva on otettu yöllä koska malttamattomana en tietenkään voinut oottaa luonnonvaloa missä värit olisi tullu hienommin esiin, mutta siis helikopteri pitkähihaiset trikoopaidat ompelin pojilleni yhtenä yönä tässä :) Isompi on 122cm koossa ja pienempi 92cm Vihdon laskiin sakseni tällä Metsolan herkulliselle LADA trikoolle jota olen marinoinut ja kehittänyt monta visiota tästä . Loppuviimein on kuitenkin ajatuksena se, että yksinkertaineen on kaunista ( mikä näyttää hauskimmalle tummansinisten farkkujen tai yksiväristen housujen kanssa ;) , niimpä tein pitkähihaisen trikoopaidan mustalla pääntiekanttauksella koossa 92cm.

UUSIMMAT KANGASHERKUT !!!

Tässä mun uusimmat kangasherkkkulöydöt <3 Ensimmäistäkertaa ostin kankaan josta aion tehdä itselleni jotain !!! En siis yleensä itselleni ompele, ainoastaan toisille ja lapsilleni , mutta nyt olen itseasiassa intoutunut tekemään itselleni toppeja jotta saisin mustaan karderoobiini vähän väriä ja omaperäisyyttä :) Mutta siis ne kangasherkut ;) Tästä jälkimmäisestä ihanaisesta sienivelourista on tulossa mulle itselle ( huomatkaa selkeä minä minä minä ikä ;) talveksi trikoovuorellinen "ruttu" pipo ... ja lapset saa hävetä äitiään ;) Esikoinen tuossa jo tiedusteli olenko aivan varma tästä pipokuiosini valinnasta X)) Muita ihania kankaita mitä viimeaikoina olen bongaillut on mm tämä ... huh kun ei meinaa muistaa mitä kankaita on näyttänyt teille jo vai onko yhtään mitään!!

Tonttutumput 2-3 vuotiaalle

Näin kivan tumppukaavan Ottobre lehdessä ja päätin koittaa. Näähän on siis aivan selkeät tonttutumput!! Fleece materiaalina ja vuorena Marimekon raitaa puna-valkoisena ja musta-valkoisena. Koevedokset sanoisin :) Mutta onnistuneet. Ehkä ei järin ulkoiluystävällinen kinnasmalli mutta hauskan näkösethän ne kieltämättä on :) Nämä saavat uuden kodin lähes ilmaiseksi jos vaan joku tahtoopi jouluisat kyläily/ kaupassakäynti kintaat tai laittaa vaikka joulupukin konttiin :)

Poikasille pipoja

Pikkupojille piti saada pipot ja koska mitään ei toisella voi nykyään olla jossei toinenkin saa, niin kissoa tuli sitten kaksin kappalein ihanasta Rosammatildan Muru-neuloksesta rtikoovuorella. Ja sitten vielä " ÄITI ÄITI, ota musta viel yks kuva!!! Siinä siis syysterveisiä vielä viimeisimpänä esikoiseltani ;)

Hiippistakki viileämpiin keleihin

Aikkas omenainen takki syksyiseen menoon ja raidallinen neliöpipo kaveriksi kaksinkertaista trikoota. Vuoren vihreäpinta on limeä coolmaxia päällinen puuvillaa, väliin on laitettu viileneviä ilmoja varten mikkrofleece. takin etuosa on "kitkavillaa" .

VUOSIPÄIVÄÄ PUKKAA!!!!

APUUUUVA! Huomasin juuri että 20.11.2012 tulee päivälleen täyteen 3vuotta bloggaamista JEI! Mitäs ootte mieltä ,pitäskö senjohdosta järkätä jotain talveen liittyvää arvontaa ?! Mitähän sitä keksisi voittajalle vai keksisikö jopa voittjille ;)

Paininjalan alla ...

Paininjalan alla on ollut viimeaikoina kovin paljon vähemmän kuin normaalisti, johtuen siitä että 2vee ja 5 vee pitää TODELLA kiireisinä. Uhmaa ja tahtoa on enemmän kun pienessä kylässä tässä minun duossani. Viimeyönä valmistui takki josta bloggaan heti kun aikaa on latailla lisää kuvia ja paininjalan alla on tällähetkellä jälleen kerran sitterinpäällinen :) Ihanaa on huomata että ihmiset tykkäävät tekeleistäni. Kiitos ihanista sähköpostiviesteistä, saa toki kommentoida blogiinkin ja fecebookinkauttakin mminut löytää iolePiole:a hakemalla ja voi laittaa viestiä :)

Parit päälliset Baby Björnin sitteriin

Pari sitterinpäällistä on tässä tullut aherrettua hektisen arjen keskellä. Kuoseina tätä ikiihanaa Aappaa ja Retrompaa aitoaretroa kangasta jonka tilaaja itse lähtetti kangasjemmojensa kätköistä :) Nyt olen tehnyt ainoastaan nepparikiinnitteisiä päällisiä koska tuntuu että se toimii . Tässä tämä ihana retropäällinen. Nuo värit ja materiaali ka KAIKKI siinä tuo niin mieleen oman lapsuuden. Tällästä ompelee ilolla , niinkun iki ihanaa Aappaakin !! Kuvat on otettu yöllä ja laatu ei päätä huimaa mutta ompahan dokumenttia mitä on saatu aikaan :)

Baby Björnin päällinen

Tässä tälläinen vedos tälläkertaa nepparikiinnityksellä :)