RAI-TAA !!!

Mulla on vähän taas raitakausi alkamassa selkeesti. Erillaisia raidallisia visioita vilisee päässä paljon. Tänään meinasin toteuttaa ainakin yhden mietinnän johon kuuluu kirkkaanpunaista resoria ( jos sellaistaa löytyy kaapista X)) . Olisiko toiveita mitä kokoa näpertelisi ?? Tässä pari slim fit T-paitaa mitkä meidän Okalle surisin , kun kersa tuntuu kasvaneen ulos kaikista vaatteistaan tai kaikki tuntuu olevan liian leveää mallia ja roikkuu kurjasti harteilta... lapsi näyttää "henkkamaukoissaan" ihan reppanalle :D Koitan lisää johonki väliin kuvan miten hyvin nää istu hoikkiksen päälle . Koko 122cm Minä se vaan kestodiggaan omilla lapsilla noista Marimekon matskuista sillä ne pysyy pesusta toiseen hyvänä eikä menetä elastisuuttaan tai päästä värejä :)

Baby Björniin päällinen

Marimekolla TAAS vieraillessani osui käteen tää ihana Maija Isolan "isot kivet" markiisi, joka muutti muotonsa tälläiseksi. Pupu hyppäsi kyytiin jotta erottuisi paremmin miten tuo kuvio asettuu :)

VOI MINKÄ BONGASIN! KATVE DESIGN !!

Minähän en yleensä mainosta oikeastan yhtään mitään, en hyviä löytöjä enkä liiemmin huonojakaan :DD , mutta nyt osuin bongamaan kahden TODELLA TAITAVIEN naisten FB saitin, tämä on todellakin tsekkaamisen arvoinen jos tykkää käyttää koruja. Itse en osaa koruja käyttää ,mutta tälläsiä herkkuja kun bongaa , niin toivoisi että tyttögeeni olisi osunut arvonnassa minunkin kohdalleni :D Nämä kaikki ihanuudet on siis suomalaisella naisenergialla valMistettuja pienintä yksityiskohta myöden. Katve Designin kokoonpanolta voi myös toivoa ja antaa ideoita millaisia koruja olisi vailla :) Löytyy myös tosi nastoja höyhen juttuja !! Ja ah (!) nämä kengät vie sydämen mennessään !!! Se mikä näissä on niin parhautta , on se, että tää kaikki on KOTIMAISTA TAIDETTA ja ettei näitä kävele kadulla vastaan toisia samanlaisia . Suomalainen käsityö ja se Katve Designin omaleimainen ote hommaan ... Vitsi mitä taiteilijoita oikeesti täältä Suomesta löytyy! Viimeisenä mun ehdoton suosikki .. PUNASET PIIKKARIT <3 Käykääs tsekkaamassa koko valikoima https://www.facebook.com/KatveDesing ja muistakaa tykkillä tietty kanssa :) Tänne myös tulossa koruja näytille , kunhan naiset töiltään ehtivät !!! http://katvedesings.blogspot.fi/ Ompelukiireisin kesäterveisin: Iole :) P.S. päivitän blogi heti kunhan vaan ompelemiselta kerkiän ja tulossa on läjä toteutettua kangas hulabloota :)