Tälläisen inspiraation sain eilenillalla joka oli pakko toteuttaa , että saa vaihtelua hieman ja inspiraation kaivettua esiin ...ainoa vaan että se karmanlaki tietysti puuttui peliin ja TOTTAKAI tänään on helle ja pitkähihaen on ehkä jopa "vähän " liikaa ;) Poika tykkäsi kovasti ja äidistäkin se on kiva, kuvissa nuo kivat tähdet eivät kyllä nouse oikeuksiins , mutta pääasia että käyttäjän mieli on hyvä. Petroolista puuvillatrikoosta pitkähihainen 116cm koossa , höysteeksi silppusin metsolan Walmetista tähtiä joita löytyy edestä alareunasta , takaa toiselta olkapäältä ja toisenkädenhihaan laitoin olkapäähän ja toisen käden hihaan hihansuuhun.

Nonni yritän nyt tässä lisäillä viimeaikaisia tekeleitä. Ekana ( Sami Vullin suunittelemasta ihanasta "Aappa" kuosista ) sitterinpäällinen tarrakiinnityksellä. Tää Aappa jaksaa mua itseäni ilahduttaa ihan loputtomiin , sitä on niin hauska ommella kun se vaan on niin vinkeän näkönen , tuntuu että se toimisi vaikka ja minkälaisissa ompeluksissa esim. laukkia , takkia, hattua, tyynyä, päiväpeittoa, miksei jopa hamettakin. Niin nastaa se vaan on!! :)

Tarrakiinnitys on mun henk koht suosikki, omalla ipanalla toimi jotenkin niin paljon paremmin kun mitä se originaali version nappijuttu , sillä tuon saa yhdelläkädellä näppärästi auki ilman taiteilua ,mutta silti pysyy napakasti kiinni.
Tänään työnalla iltapuhteiksi harmaasävyinen Baby Björn sitterinpäällinen ja yksi pupuversio :)

Blogihiljaisuus on päättynyt vihdoin !

Voihan tietokoneet sentään sanon minä! Blogihiljaisuus on päättynyt vihdoin ! Mun kone päätti sitten tehdä tenän, sinne meni KAIKKI kuvat ompeluksista joita on tässä ennen joulua ja joulun jälkeen tullut tehtyä sekä iso liuta muitakin perhe ja diipadaapa juttuja. Toki niitäkin ompeluksiakin on kovin vähän syntynyt, sillä pojat on pitäneet kiireisinä sairastelujen , harrastuksien ja lievästisanottuna "eläväisen" meininkinsä johdosta ;) Ei meinaa pieni äitiihminen perässä pysyä kun kohta 5-vuotias ja syksyllä 2v täyttävä pistää parastaan X) Nyt kumminkin uuden tietokoneen ja uuden kameran ja uusien kankaiden sekä kevätauringon tuoman draivin voimalla koitan saada useammin postauksia aikaan :) Iole