Pipoa pukkaa

Lupasin Jollaksen päiväkodin vanhempaintoimikunnan järkkäämään joulumyyäis hässäkkään surista jotakin ja meinasi ihan kiire tulla, kun en keksinyt mitä tehdä! Päätin sitten että ehkä pipoilla on tälläisenä vuoden aikana paras menekki ,ettei sitte jää käsiin ja jos jääkin niin lämmittäkööt vaikka päiväkodin pieniä päitä varapipojen ominaisuudessa :)

Turkoosit on Folklorefish interlocia vuorena vihreää pallo trikoota , Tennispipo vähän muita isompi a ää päähän kivan "renttumaisen" lörpästi , ja käytin sitten viimeiset rippeet Pikkukiisken suunittelemasta pupukesti trikoosta.





P.S. nyt os otain vielä tarvitaan oulupukin konttiinkannattaa toimia nopeasti sillä ollaan TAAS vähän remontoimassa ja ompeluaikaa on aika raallisesti !!! Kypärähattua koitan ainakin saada valmiita ohonkin väliin mutta mihin väliin, on täysi arvoitus X)))

Ja se toinen arvonta votto vihdoin :D

Tunikamekko lähti toiselle arvonnan voittajalle... ( tunikasta he ei sitten repsottele lankoja kuten kuva antaa ymmärtää X))) kuvasin tyhmänä sen matolla jossa juuri oln silpunnut muutaman seuraavan prokkiksen )





Toivottavast on mieluisa :)

Viimeisimpiä ompeluksia

Toinen arvonnasta voittanut sai tälläisen ihanan pehmoisen velourisen kurre pipon . toivottavasti saaja tykkää :)










Parille pikkuneidille Merinovillaiset kypärämyssyt . Ai hei ja iolePiole merkki on vaihtanut hieman ulkonäköään :)







Naapurin pikkuneidin kanssa vietin yhden päivän jonka aikana askarreltiin yhdessä neidille pipo, tähän onmyös palasiksi leikeltynä odottamassa käsineetkin jotka olisi seuraavaksi työlistalla. Tyttönen sai itse valita vuoren ja kuoren :)


Uusia kangasherkkuja

Melkein iskee ahdistus kun ei ehdi toteuttaa kaikkia ideoita mitä kokoajan tipahtelee !! Tässä viimeisimpiä ostosteluja . Pitäisi vissiin tehdä lisää lapsia kun on niin valtava määrä kankaita millä vaatettaisi pienen armeijan X)) Vaatekaappi , tai oikeammin lipasto pursuaa jo ylitse mutta silti on aina muka saatava vielä jotain mitä ilman ei voisi elää!! On se niin vaikeeta ;)

Veloureja kaikki, Ruskeaa , beigeä ja ihanaista hu huuta <3




Ja tää musta ihqutus maximus velouri josta meidän pojille on askarreltu jo vaikka ja mitä




Nanson jersey trikoota , kuva vähän vääristää ( kiitos loistavan kujaajan X) mutta pohjaväri on joulunpunainen, sellainen ihanan lämpöinen .




Vähän talvisempaa lumihiutale interlockia




Sienimiehiä josta meidän Iljalle tulikin jo haalari mutta viel olsi pätkä tuhottavana




Nansonvillin näköistä mustavalkoista trikoota jossa on iiiiso kuva :)




Aivan iiihania pingviinejä josta mulla olis varmaan ainakin sata visiota mutta harmi että aika on rajallinen ja vuorokaudessa vaan 24 tuntia :)



Snoopyja

Kintaat lämmittämään Okkiksen kätösiä

Pilvi velourin tilkuista päätin vihdoin ja viimein askarrella käsineet. Velour on siitä kiva että hiekkiksellä hiekka ei mene lapasista läpi ja jos meneekin niin viimeistään puuvillavuoi stoppaa sen ja mikä parasta KÄSI EI HIKOA <3 Koitan ottaa jossain kohtaa kuvan käsineista "itse teossa" ,mutta noh ne istui kuin hanska käteen ;)

Vuoreksi laitoin marimekon raitaa tuollaisessa "ruottalaishenkisissä väreissä" kun en oikein muuten ole keksinyt tuolle värille käyttöä ;)





Mustaa ja pilviä horisontissa !!

Taannon tilasin tätä ihanaista mustallapohjalla olevaa pilvi velouria ja Oka se sitten heti kertoi että hän tahtoo hupparin tästä , sellaisen jossa ei ole hihoja ! No tehtiin sitten sellainen jossa ei ole hihoja... ja housutkin sitten piti tehdä :) Koko setti on 116cm kokoa johon lisäsin muutaman sentin pituutta lahkeisiin ja hupparin helmaan .






Tästä on ipana kyllä tykännyt ja PALJON :)

Tilkkujen hyötykäyttöä

Oka tykästyi kovasti FB:n kangashamstereista ostamaani trikooseen ja koska kangasta ei riittänyt kokonaiseen paitaan tuli siitä sitten tälläinen 116cm koossa.




Pupu sitterinpäällinen

Pupusitterinpäällinen lähtee kohti uutta kotia :)

Sormet on pitkään syyhynneetä ommella tästä Pikkukiisken suunittelemasta Hu huu velourista jotain meidän ipanoille ja nyt ehdin vihdoin kiiruusti väliin . Iljalle tein 86 cm haalaripökät joita meinaan surista hälle enempikin , kiva kun ei jää selkä paljaaksi missään vaiheessa :)



Leikitään sellaista leikkiä ettei kukaan huomaa ettei neppareita ole vielä olalla , sillä mulla tuli täydellinen tenkkapoo noiden kanssa, KAM nepit onkin liian lyhyt"vartisia" jotta onnistus iskee noihin ja sitten taas perinteiset rengasnepit on ihan toivottomat saada kiinni...nyt mietinkin niksiä ( SAA AVITTAA JOS ON KIKKA TAKATASKUSSA) tai neppariveihtista koska nepit ehdottomasti tahon.

Merinovillaa 68 koossa

Merinovillasta tein ensimmäistäkertaa yhtään mitään ( muistaakseni) . Hiippahupullinen merinohaalari , kypärähattu ja tumput ja kaveriksi sitten tuollaiset pinkit karvatumput:)


ONNEA VOITTAJILLE

Tattada daa, arvonta suoritettu. Pikku herhiläiset ihan into piukkana tärisivät onkiessaan lappuasta ja koska ( luonnollisesti ) siitäkin saatiin riita aikaan että yhtäaikaa ei voida tehdä mitään ,niin Ilja sitten arpoi vielä voittaja numero kakkosen jolle päräytellään myös jotain kivaa :)












Ja tässä arvonnan tulokset:



Laittakaahan mulle sähkäpostilla vaatekokoa/ päänympärystä ja tyttö tai poika informaatiota niin katsotaan mitä yön hiljainen luova hetki saa aikaan ;) ( patalappuja voittajille siis X))) Okei lupaan ettei mennä sille linjalle :)

Kuvia tipahtaa blogiin siten kun on saatu vamista !!!

OH MY ! ARVOTAAAAAAN !

Ompas ahkeraan käynyt porukkaa , MAHTAVAAAA!!!!

Eikähän me sitten aleta arpomaan :)

Näyttää siltä että arvomme jotain randomia sillä sitä on toivottu :) Juuri sain valtavan määrän postelijoonilta ( vai onko se posteliooni ? ) aikkas ihanaisia veloureja ja trikoita ja vaikka ja mitä eli eiköhän näistä jotain kivaa saada aikaan !!

Ompelukone kylläkin sanoi sopimuksensa irti , mutta NOU HÄTÄ! Uusi on tilattu ja saapuu tiistaina joten tehdäämpä niin että osallistumis aikaa arvontaan on 4.10.2011 puoleenyöhän saakka , niin ehkä ehtisin saada uuden työvälineen siihen mennessä kotiinsaakka ja toimintaan.

Arvontaan voi osalistua IHAN KAIKKI kaverit, mummit , kummit ,vaarit sekä serkun kummin kaimat ;) Muistakaa laittaa TUNNISTETTAVA nimimerkki ( anonyymit diskataan valitettavasti ) . voittajan julkaisen sitten 5.10.2011 heti kun ehdin arpomaan , onnettarena toimii teho & tuho ( = Oka ja Ilja ... mitähän tästäkin tulee.....? ;) Niin hei ja yksi arpa per nenu!

ONNEA ARVONTAAN :)

KOHTA PAUKKUU KOLMETONNISET!!

Kohta paukkuu kolmetonniset ( tämän uuden laskurin 3000 kävijää siis tarkemminottaen ) :)





Arvotaan heti jotain ( mukaan itsensä ilmoittaneiden LUKIJOIDEN kesken) sitten kun tuo pärähtää täyteen :) Ehdottakaas mitä arvottaisiin? Pipo/ Hiippahattu ? Paita? Housut? Kypärämyssy? Aplikoinnilla vai ilman? Vai olisiko jännittävämpää esimerkiksi voittaa jotain SALAISTA JA TUNTEMATONTA johon utelen sitten hiukan väriä/kokoa/mittaa ja jonka saa selville vasta kun se tipahtaa postiluukusta ( ja se julkaistaan täälläkin vasta kun tuo posti on päässyt perille) ?!?!? :D

Hei mussukkaiset , tiedän että täällä käy hurjan monta välillä lukaisemassa ( AIVAN IHANAA KIITOS SIITÄ jatkakaa samaan malliin ) lisätkää itsenne lukijaksi !! se onnistuu vasemmassa reunassa olevasta "nappulasta" jossa lukee LUE ;)

Baby Bjöniin taaspari päällistä

Pupupäällinen IIIVIVIVIVIVIXIII X))) Näistä vaan on tykätty kovasti ja näitä löytyy jo aika monesta kodista :)





Tässä toinen päällinen, joka on saajansa ideoima kuosien puolesta :9 Taas tuli SE tunne kun toisen idean pääsee toteuttamaan ja löytää oivalluksia :)




Paitoja

Pari paitaa Metsolan traktorista


Pipotus maximus

Jottei kummipojan pää palelisi <3


80cm raitapöksyt

Useinkin tulee semmoinen olo,että tahtoisi tehdä jotakin itselle tärkeille ihmisille ,mutta aikaa on kahden lapsen kanssa aika rajallisesti. Nyt kumminkin ehdin kun sain idean ja ryhdyin suoraan tuumasta toimeen :) Nämä menevät ihanaiselle kummipojalleni Rennelle joka vietti juuri ensimmäistä syntymäpäiväänsä ,mutta en valitettavasti päässyt osallistumaan kemuihin :(