Pipoa pukkaa

Lupasin Jollaksen päiväkodin vanhempaintoimikunnan järkkäämään joulumyyäis hässäkkään surista jotakin ja meinasi ihan kiire tulla, kun en keksinyt mitä tehdä! Päätin sitten että ehkä pipoilla on tälläisenä vuoden aikana paras menekki ,ettei sitte jää käsiin ja jos jääkin niin lämmittäkööt vaikka päiväkodin pieniä päitä varapipojen ominaisuudessa :)

Turkoosit on Folklorefish interlocia vuorena vihreää pallo trikoota , Tennispipo vähän muita isompi a ää päähän kivan "renttumaisen" lörpästi , ja käytin sitten viimeiset rippeet Pikkukiisken suunittelemasta pupukesti trikoosta.





P.S. nyt os otain vielä tarvitaan oulupukin konttiinkannattaa toimia nopeasti sillä ollaan TAAS vähän remontoimassa ja ompeluaikaa on aika raallisesti !!! Kypärähattua koitan ainakin saada valmiita ohonkin väliin mutta mihin väliin, on täysi arvoitus X)))

Ja se toinen arvonta votto vihdoin :D

Tunikamekko lähti toiselle arvonnan voittajalle... ( tunikasta he ei sitten repsottele lankoja kuten kuva antaa ymmärtää X))) kuvasin tyhmänä sen matolla jossa juuri oln silpunnut muutaman seuraavan prokkiksen )





Toivottavast on mieluisa :)

Viimeisimpiä ompeluksia

Toinen arvonnasta voittanut sai tälläisen ihanan pehmoisen velourisen kurre pipon . toivottavasti saaja tykkää :)










Parille pikkuneidille Merinovillaiset kypärämyssyt . Ai hei ja iolePiole merkki on vaihtanut hieman ulkonäköään :)







Naapurin pikkuneidin kanssa vietin yhden päivän jonka aikana askarreltiin yhdessä neidille pipo, tähän onmyös palasiksi leikeltynä odottamassa käsineetkin jotka olisi seuraavaksi työlistalla. Tyttönen sai itse valita vuoren ja kuoren :)


Uusia kangasherkkuja

Melkein iskee ahdistus kun ei ehdi toteuttaa kaikkia ideoita mitä kokoajan tipahtelee !! Tässä viimeisimpiä ostosteluja . Pitäisi vissiin tehdä lisää lapsia kun on niin valtava määrä kankaita millä vaatettaisi pienen armeijan X)) Vaatekaappi , tai oikeammin lipasto pursuaa jo ylitse mutta silti on aina muka saatava vielä jotain mitä ilman ei voisi elää!! On se niin vaikeeta ;)

Veloureja kaikki, Ruskeaa , beigeä ja ihanaista hu huuta <3




Ja tää musta ihqutus maximus velouri josta meidän pojille on askarreltu jo vaikka ja mitä




Nanson jersey trikoota , kuva vähän vääristää ( kiitos loistavan kujaajan X) mutta pohjaväri on joulunpunainen, sellainen ihanan lämpöinen .




Vähän talvisempaa lumihiutale interlockia




Sienimiehiä josta meidän Iljalle tulikin jo haalari mutta viel olsi pätkä tuhottavana




Nansonvillin näköistä mustavalkoista trikoota jossa on iiiiso kuva :)




Aivan iiihania pingviinejä josta mulla olis varmaan ainakin sata visiota mutta harmi että aika on rajallinen ja vuorokaudessa vaan 24 tuntia :)



Snoopyja

Kintaat lämmittämään Okkiksen kätösiä

Pilvi velourin tilkuista päätin vihdoin ja viimein askarrella käsineet. Velour on siitä kiva että hiekkiksellä hiekka ei mene lapasista läpi ja jos meneekin niin viimeistään puuvillavuoi stoppaa sen ja mikä parasta KÄSI EI HIKOA <3 Koitan ottaa jossain kohtaa kuvan käsineista "itse teossa" ,mutta noh ne istui kuin hanska käteen ;)

Vuoreksi laitoin marimekon raitaa tuollaisessa "ruottalaishenkisissä väreissä" kun en oikein muuten ole keksinyt tuolle värille käyttöä ;)