Mustaa ja pilviä horisontissa !!

Taannon tilasin tätä ihanaista mustallapohjalla olevaa pilvi velouria ja Oka se sitten heti kertoi että hän tahtoo hupparin tästä , sellaisen jossa ei ole hihoja ! No tehtiin sitten sellainen jossa ei ole hihoja... ja housutkin sitten piti tehdä :) Koko setti on 116cm kokoa johon lisäsin muutaman sentin pituutta lahkeisiin ja hupparin helmaan .






Tästä on ipana kyllä tykännyt ja PALJON :)

Tilkkujen hyötykäyttöä

Oka tykästyi kovasti FB:n kangashamstereista ostamaani trikooseen ja koska kangasta ei riittänyt kokonaiseen paitaan tuli siitä sitten tälläinen 116cm koossa.




Pupu sitterinpäällinen

Pupusitterinpäällinen lähtee kohti uutta kotia :)

Sormet on pitkään syyhynneetä ommella tästä Pikkukiisken suunittelemasta Hu huu velourista jotain meidän ipanoille ja nyt ehdin vihdoin kiiruusti väliin . Iljalle tein 86 cm haalaripökät joita meinaan surista hälle enempikin , kiva kun ei jää selkä paljaaksi missään vaiheessa :)



Leikitään sellaista leikkiä ettei kukaan huomaa ettei neppareita ole vielä olalla , sillä mulla tuli täydellinen tenkkapoo noiden kanssa, KAM nepit onkin liian lyhyt"vartisia" jotta onnistus iskee noihin ja sitten taas perinteiset rengasnepit on ihan toivottomat saada kiinni...nyt mietinkin niksiä ( SAA AVITTAA JOS ON KIKKA TAKATASKUSSA) tai neppariveihtista koska nepit ehdottomasti tahon.

Merinovillaa 68 koossa

Merinovillasta tein ensimmäistäkertaa yhtään mitään ( muistaakseni) . Hiippahupullinen merinohaalari , kypärähattu ja tumput ja kaveriksi sitten tuollaiset pinkit karvatumput:)


ONNEA VOITTAJILLE

Tattada daa, arvonta suoritettu. Pikku herhiläiset ihan into piukkana tärisivät onkiessaan lappuasta ja koska ( luonnollisesti ) siitäkin saatiin riita aikaan että yhtäaikaa ei voida tehdä mitään ,niin Ilja sitten arpoi vielä voittaja numero kakkosen jolle päräytellään myös jotain kivaa :)












Ja tässä arvonnan tulokset:



Laittakaahan mulle sähkäpostilla vaatekokoa/ päänympärystä ja tyttö tai poika informaatiota niin katsotaan mitä yön hiljainen luova hetki saa aikaan ;) ( patalappuja voittajille siis X))) Okei lupaan ettei mennä sille linjalle :)

Kuvia tipahtaa blogiin siten kun on saatu vamista !!!