OH MY ! ARVOTAAAAAAN !

Ompas ahkeraan käynyt porukkaa , MAHTAVAAAA!!!!

Eikähän me sitten aleta arpomaan :)

Näyttää siltä että arvomme jotain randomia sillä sitä on toivottu :) Juuri sain valtavan määrän postelijoonilta ( vai onko se posteliooni ? ) aikkas ihanaisia veloureja ja trikoita ja vaikka ja mitä eli eiköhän näistä jotain kivaa saada aikaan !!

Ompelukone kylläkin sanoi sopimuksensa irti , mutta NOU HÄTÄ! Uusi on tilattu ja saapuu tiistaina joten tehdäämpä niin että osallistumis aikaa arvontaan on 4.10.2011 puoleenyöhän saakka , niin ehkä ehtisin saada uuden työvälineen siihen mennessä kotiinsaakka ja toimintaan.

Arvontaan voi osalistua IHAN KAIKKI kaverit, mummit , kummit ,vaarit sekä serkun kummin kaimat ;) Muistakaa laittaa TUNNISTETTAVA nimimerkki ( anonyymit diskataan valitettavasti ) . voittajan julkaisen sitten 5.10.2011 heti kun ehdin arpomaan , onnettarena toimii teho & tuho ( = Oka ja Ilja ... mitähän tästäkin tulee.....? ;) Niin hei ja yksi arpa per nenu!

ONNEA ARVONTAAN :)

KOHTA PAUKKUU KOLMETONNISET!!

Kohta paukkuu kolmetonniset ( tämän uuden laskurin 3000 kävijää siis tarkemminottaen ) :)





Arvotaan heti jotain ( mukaan itsensä ilmoittaneiden LUKIJOIDEN kesken) sitten kun tuo pärähtää täyteen :) Ehdottakaas mitä arvottaisiin? Pipo/ Hiippahattu ? Paita? Housut? Kypärämyssy? Aplikoinnilla vai ilman? Vai olisiko jännittävämpää esimerkiksi voittaa jotain SALAISTA JA TUNTEMATONTA johon utelen sitten hiukan väriä/kokoa/mittaa ja jonka saa selville vasta kun se tipahtaa postiluukusta ( ja se julkaistaan täälläkin vasta kun tuo posti on päässyt perille) ?!?!? :D

Hei mussukkaiset , tiedän että täällä käy hurjan monta välillä lukaisemassa ( AIVAN IHANAA KIITOS SIITÄ jatkakaa samaan malliin ) lisätkää itsenne lukijaksi !! se onnistuu vasemmassa reunassa olevasta "nappulasta" jossa lukee LUE ;)

Baby Bjöniin taaspari päällistä

Pupupäällinen IIIVIVIVIVIVIXIII X))) Näistä vaan on tykätty kovasti ja näitä löytyy jo aika monesta kodista :)





Tässä toinen päällinen, joka on saajansa ideoima kuosien puolesta :9 Taas tuli SE tunne kun toisen idean pääsee toteuttamaan ja löytää oivalluksia :)




Paitoja

Pari paitaa Metsolan traktorista


Pipotus maximus

Jottei kummipojan pää palelisi <3


80cm raitapöksyt

Useinkin tulee semmoinen olo,että tahtoisi tehdä jotakin itselle tärkeille ihmisille ,mutta aikaa on kahden lapsen kanssa aika rajallisesti. Nyt kumminkin ehdin kun sain idean ja ryhdyin suoraan tuumasta toimeen :) Nämä menevät ihanaiselle kummipojalleni Rennelle joka vietti juuri ensimmäistä syntymäpäiväänsä ,mutta en valitettavasti päässyt osallistumaan kemuihin :(








Mollavauva imetystyynyn vaihtopäällisiä

Parit imetystyynyn vaihtopäällisetkin on tullut tehtyä. Tämä ensimmäinen on "city" kuosia , molemmat siis 100% puuvillaa, voi solmia nauhoilla seläntaaksen ( mikä on minusta kätevämpä kuin originaaleissa päällisissä oleva klipsi versio) ja solmintanauhojen sijaan laitoin neppareillakiinnilaitettavat läpät tyynyn "sisääsullomisaukon pitimiksi " X)))




Finnlaysonin ajatuksesta sitten tämä toinen


Paitoja pojille ja lahjaksi

Ihanaisesta Pikkukiisken suunittelemasta puputrikoosta tein kummipojalle 1-vuotis synttärilahja puseron :)







86cm Leppäkerttu pusero meidän pikku-Iljalle





116cm "etsi eläimet " pitkähihainen tilaustyö.





116cm Folklorefish paita Okan toivomuksesta :) Näin paitasena vähän jotenkin sekavan nnäköinen ja jopa tylsä mutta tumien farkkujen ja kirkkaanpunaisten tennareiden kanssa ihan tooosi nasta pikkumiehellä rokahtavan kolmiohuivinkera :)


Velouria syksyyn :)

Alkaa tulla vihdoin vilpoisat kelit, JEEEEEE <3
Ihanaa kun pääsee pojillekin tekemään läpöisiä juttusia talveavarten ja viileään syksyyn :)

Tilasin jokuaika sitten ihanaista tummaa turkoosia velouria ja päätin sitten tehdä molemmille poikasille perus pöksyt joihin laitoin esikon toivomuksesta mustia tähtösiä. Taidampa tilata muutamaa muutakin velouria ja päräyttää pikkiriikkiselle ( okei täyttää justiinsa VUODEN!) haalarit :)

Peppuistuvuus tuli ihan tosi hyvä näihin Iljalle . Kunhan saan tuon isommankin linssin eteen niin räppäsen siitäkin kuvat :)