Retrompaa Baby Björniin

Baby Björn sitteriin päällinen Marimekon paksusta puuvillasatiinista. ihan super kivan tuntuinen ihoa vasten ( kiva materiaali muuten myös ommella!)

Laitoin sivuille nepparikiinnityksen jotta pikkaraista vauvaa on sitten helpompi puljailla ees-sun-taas ja pari säätövara nepparia kyytipojaksi kun pallero kasvaa ja tahtoo pompputella itse :)




Mollavauvan imetystyynyn vaihtopäälinen

Meidän isompi poika tykästyi ystävältä lainattuun imetystyynyyn niin, että halaili lainatynyn päällisen rikki ( okei se hyppeli sen päälle luvatta mutta kyllä se on halannut ja rakastanutkin sitä ) joten piti kehitellä pari päällistä korvaukseksi "edesmenneen" tilalle . tässä niistä toinen.




Perinteisen nauhakiinnityksen tilalle laitoin nepparit sillä minusta se tuntu ehkä jopa kesävämmälle ratkaisulle. Seläntaaksen kiinninapsautettavan klipsin korvasin nauhoilla jotka voi joko solmia tai sitten laittaa näpppärästi neppareilla kiinni .

Syksyn takeista

Heheiiii, syystakki asiaa :) Eli syksylle teen taas takkeja kyllä, mutta aika on vähän rajallisempaa kuin aiemin , sillä esikko aloittelee päivähoitoa ja pikkupallero roikkuu taatusti puntissa enemmän kun ei ole leikkikaveria .

Siispä jos takki on ollut ajatuksissa niin reippahasti vaan jo yhteydenottoa niin tiedän alkaa katsoa kankaitakin jo sillä silmällä. Väri toiveita otetaan vastaan mielellään niin tiedän vähän minkäsottisia kankaita katselen kaapintäytteeksi :)