KOMMENTOIKAA!!

Hei hei hei ladies & gentleman !! Jokapäivä näkyy että monta uutaa ja vanhaa vierailijaa on pistäytynyt kurkistelemassa blogiani :) Kiitos siitä !!!!Jättäkää ihmeessä postausten perään vähän kommenttia mitä tykkäätte mistäkin niin ... tiedän sitten mistä ihmiset tykkää :)

Hiippahuppari 74cm

Pikkuiselle poijaalle sain tehdä kastelahjaksi hiippahupparin johon toiveena oli aplikoitu nimi Noel ( BTW ihan ihana nimi!!)
Tälläinen siitä sitten tuli :) On se vaan niin kiva kun toisinaan saa toteuttaa toisten ideoita vapaallakädellä. toisilla kun on tuoreempia ideoita ja hauskaa kekseliäisyyttä :)



Muutamat kesä caprit

Muutamat kesäpöökät eli 74cm caprit tytöille ja pojille , tämän viikonlopunsaldoa myös :)






Pienelle ja isolle kesänuttua

Pojilta alkaa vaatteet käydä tosi vähiin , eteenkin Iljalta ,joten joskus vaan on laitettava hihat heilumaan. Tässä pari kaapintäydennystä. Harmi ettei mustavalkoraidallisesta paidasta näe kunnolla mutta siinä on turkoosit tikkaukset joka antaa kivaa lisäfiilistä siihen ,vaikka aika yksinkertainen viritelmä onkin :)

Toka paita on siitä Znok:in ihqutus "etsieläimet" kuosista joka on kyllä ihan mun suosikkeja.

niin hei ja Raitapaidan alla näkyykin Pikkukiisken suunittelema ihana uutuus kuosi joka pääsee vielä tänään saksien käsittelyyn :)




Muru neuloksesta



Meidän Oka se on kova poika valkkailemaan kankaita ( äidin poika ;) ) ja tässä viimeisin "äiti mä haluun paidan tosta"

Jee lämmintä!!!




Eilen oli jo niin kuuma että oli pakko tulla sisälle ja päräyttää Iljalle Caprit! En ole tajunnut hankkia vielä pojille mitään kesävaatteita valmiiksi :D Nyt on monta ihanaa kangasta leikeltynä T- paidoiksi ja illalla joS sitä vaikka toteuttaisi sitten ne :) jah huh noita vaatteita jotka on käyeet pieneksi!! Pitää varmaan varata Piilo-kirpulta pöytä viikoksi niin saa vähän edes tilaa kaappeihin!

Ajattelin että nyt ompelen KAIKKI nuo Marimekon RAIDAT POIS tuolta kaapista , CAPRIT lähtee 12,- ( postikulut sisältäen ) matkaan. Värejä on muutama :)

Oikein ihanaa äitienpäivää äideille !!




Meill vietetään ensimmäistä äitienpäivää kaksilapsisena perheenä <3 Ihan parhautta :)

Baby Björn sitterin päällinen

Sain sittenkin vielä saalistettua pätkät !

Pikaisesti käväisin Marimekolla tänään. En löytänyt kylläkään etsimääni , mutta löysin nämä AIVAN IHANAT pitkään haaveilemani pikku jääkarhut!! Nämä ovat siis markiisia, eli sitterinpäällisiin parhaiten sopivaa matskua! Jotenkin aikanaan heräsin aivan liian myöhään tajuamaan että tätä aivan superihanaa kuosia ei enää VALMISTETA! Törkeetä ;) Ja vaikken puuvillakankaana sitä saanutkaan niin tyytyväinen olen todellakin tähän löytään , kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)



Pitkis ja pätkis

Okkikselle tein ihanaisen pöllöpaidan 110cm koossa ja tämä toinen pitkähihainen lähti kohti uutta kotia .